Potřebujete poradit či pomoci

s prodejem nebo pronájmem vaší nemovitosti?

Hledáte nový domov?

Původně jsem stavební technik se 12-ti letou praxí na stavebním úřadě a následně jsem se 14 let věnovala obchodu. Když jsem se rozhodla pro změnu v podnikání, byla to jasná volba. Dělat to, co mě baví a propojit stavby a obchod. V realitách mohu využít dřívějších zkušeností. Navíc mě baví práce s lidmi, ráda jim pomáhám najít cestu k jejich snům.

Realitní praxe mi umožňuje poznávat nové lidi, domy a byty. Inspiruje mě k osobnímu růstu a získávaní dalších informací pro mou práci. Mám obrovskou radost, když jsou spokojeny všechny strany a nově nabytá nemovitost přináší radost svému majiteli.

Pocházím z Karviné, kde jsem žila 35 let. Znám celý okres opravdu dokonale. Nyní žiji několik let v Ostravě, takže i tady jsem schopna poradit v oblasti realit.  

Při práci se snažím, aby vše vypadalo reálně a přitom krásně a zájemce si dokázal představit, jak bude nemovitost moci využít. Používám tedy homestaiging k doplnění interiéru, následně vše nafotí profesionální fotograf, aby vynikly všechny přednosti nabízené nemovitosti. Pro dokonalou orientaci v nemovitosti připravuji i videoprohlídku. Ta obsahuje kromě fotografií, a videosekvencí i dronové záběry.  Zpracovávám 3D scan nemovitosti, aby si zájemce mohl prohlédnout nabídku z pohodlí svého domova a rozhodl se, zda ji chce vidět i osobně. Ke každé nemovitosti je zpracován i půdorys, který je důležitý pro prostorové doladění celé nabídky. Pro představu, jak by mohla nemovitost vypadat, například po rekonstrukci, zpracovávám profesionální vizualizace.

Nyní přichází na řadu marketing, v rámci kterého sdílíme nabídku na většině realitních webů a vytváříme reklamu i na sociálních sítích. Ke každé zakázce a každému klientovi přistupuji individuálně. Z vlastní zkušenosti vím, že prodej nemovitosti může být pro někoho velmi stresující, protože je to kus jeho života. Co se týče pronájmu, snažím se najít vždy takové nájemníky, kteří by co nejvíce odpovídali představám pronajímatele. I tady je majetek, který by chtěl každý zachovat v co nejlepším stavu.

S klientem hned na začátku probereme průběh celého zprostředkování, domluvíme se na postupech tak, aby bylo vše srozumitelné. Klientům kromě právního servisu a advokátní úschovy, můžeme pomoci zajistit i financování a pojištění nemovitosti, přepis energií a další služby. 

Práce v realitách je pro mě radostí a zúročením všech mých zkušeností.

Svůj volný čas ráda trávím se svou rodinou, která je pro mě základ. A pokud nějaký čas zbude, tvořím keramické plastiky, maluji, čtu, vyrábím šperky nebo se procházím v přírodě.

Masivní inzerce Exportujeme na

Za nás hovoří čísla Jasně a přehledně